Благодійна акція до Дня Святого Валентина

У лютому напередодні Дня Святого Валентина в Миколаївському національному аграрному університеті відбулася благодійна акція. Студентська молодь із ентузіазмом та великим задоволенням долучилася до акції. Молодь презентували випічку та смаколики, приготовані власноруч. Проте це були не просто страви, бо в них студенти вклали свою душу, адже всі виручені кошти будуть направлені на допомогу підопічним університету, діткам – вихованцям дитячого будинку «Сонечко»










Студентський ярмарок не залишив байдужим нікого. Студенти, науково-педагогічні працівники та співробітники університету були приємно вражені творчим здібностям і, водночас, прагненням студентів творити добро. Особливо сподобався захід ректорові університету В’ячеславу Сергійовичу Шебаніну, який із задоволенням підтримав проведенням такого благодійного ярмарку.
















У межах святкування Дня Святого Валентина в університеті було проведено фотовиставку «Університетська родина: МНАУ єднає серця», на якій було представлено фотокартки щасливих пар – студентів, випускників, викладачів, працівників університету, які закохалися один в одного та поєднали свої серця у стінах університету.



Проведення подібних заходів вкотре доводить, що Миколаївський національний аграрний університет  - це одна велика родина, в якій панує особлива атмосфера взаємодопомоги, поваги та підтримки і кожен член якої має велике серце, переповнене добром, любов’ю та милосердям.






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget