Свято до Дня англійської мови

Президент України Петро Порошенко підписав Указ «Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні».
Голова держави прийняв таке рішення, як зазначається в Указі, «враховуючи роль англійської мови як мови міжнародного спілкування, з метою сприяння її вивченню для розширення доступу громадян до світових економічних, соціальних, освітніх і культурних можливостей, які відкриває знання та використання англійської мови, забезпечення інтеграції України до європейського політичного, економічного і науково-освітнього простору, на підтримку програми Go Global, яка визначає вивчення англійської мови одним із пріоритетів стратегії розвитку».
У Миколаївському національному аграрному університеті цей Указ отримав цілковите схвалення, адже знання іноземної мови, зокрема англійської, відкриває для кожної людини нові можливості – працевлаштування, навчання, саморозвитку. У лютому в університеті відбувся захід до Дня англійської мови. Усі учасники заходу розмовляли, співали пісні англійською мовою, продемонструвавши таким чином власні досягнення у її вивченні. 
Свято до Дня англійської мови – це важливий захід, інструментом якого є стимулювання студентської молоді до саморозвитку та вдосконалення, а результатом – їх успішність та професійний ріст.














Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget