ІХ Всеукраїнська науково-практична конференція "Нові інформаційні технології в освіті" (Технології "1С:Підприємства" у підготовці ефективних та потрібних для національної економіки кадрів)

Викладачі кафедри обліку і аудиту взяли участь у ІХ Всеукраїнській науково-практичній конференції "Нові інформаційні технології в освіті" (Технології "1С:Підприємства" у підготовці ефективних та потрібних для національної економіки кадрів), яка відбулася 11 лютого 2016 року у Київському національний університет ім. Тараса Шевченка.

Організаторами конференції виступили "Скайлайн Софтвер" (оператор розповсюдження програм "1С" в Україні)  і Київський національний університет ім. Тараса Шевченка. Конференція проходила за підтримки Міністерства освіти і науки України. Захід відкрив заступник Міністра освіти і науки України – Стріха М.В.


Науково-практична конференція була орієнтована на те, щоб дати можливість представникам освітніх закладів отримати інформацію про тенденції розвитку ІТ-індустрії, про нові програмні рішення "1С:Підприємства 8", обмінятися практичним досвідом викладання, намітити шляхи розширення співпраці з партнерами 1С:Франчайзі для реалізації спільних освітніх та дослідницьких проектів, обговорити інноваційну модернізацію освітньої галузі, поділитися досвідом інтеграції в міжнародну освітню сферу.
На сьогодні 450 вищих навчальних закладів України, у тому числі Миколаївський НАУ, проводять навчання студентів з використанням програм "1С:Підприємство". 
Миколаївський НАУ є одним із небагатьох навчальних закладів який має статус Центру  Сертифікованого Навчання і має право проводити сертифіковане навчання студентів освітнього закладу. Саме під час конференції викладачам було вручено відповідне свідоцтво.
Програмні продукти та технології "1С:Підприємства" широко використовуються в навчальній, науковій, адміністративній діяльності, для автоматизації управління та обліку навчальних закладів всіх рівнів.
Багато навчальних закладів мають великий досвід роботи з програмами "1С:Підприємство" та їх ефективного використання, тому участь у конференції дала змогу обмінятися практичним досвідом викладання та застосування системи програм «1С:Підприємство» в навчальному процесі, та дізнатись про розвиток галузевих і спеціалізованих рішень "1С:Підприємства", про використання інформаційної системи 1С:ІТС при підготовці майбутніх бухгалтерів. 





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget