Миколаївщина вітає молодих науковців!

14 травня 2014 року відбулося нагородження переможців обласного конкурсу робіт молодих вчених Миколаївської області.

У восьми номінаціях конкурсу найкращими стали 13 молодих вчених Миколаївської області, серед них п’ятеро – науковці Миколаївського національного аграрного університету:
Кожен з них отримав грошову премію у розмірі 2500 грн.

Грамоти та грошові премії були вручені переможцям в урочистій обстановці з нагоди Дня науки в обласному Будинку художньої творчості.

Баришевська Інна Володимирівна, асистент кафедри фінансів і кредиту – переможець у номінації «Економічні науки».

Також з нагоди професійного свята – Дня науки відбулося нагородження науковців університету. Грамотою Миколаївської обласної державної адміністрації нагороджено Долгошею Наталю Олександрівну, доктора економічних наук, доцента, доцента кафедри управління виробництвом та інноваційною діяльністю підприємств – за вміле керування впровадженням новітніх технологій навчання та плідну науково-педагогічну роботу. Грамотою Миколаївської обласної Ради відзначено Дубініну Марину Вікторівну, доктора економічних наук, доцента, завідувача кафедри бухгалтерського обліку – за значні досягнення в удосконаленні навчально-методичної роботи та проведенні ефективних наукових досліджень з питань реформування економічних взаємовідносин і підготовки науково-педагогічних кадрів. Грамотами департаменту освіти, науки та молоді Миколаївської обласної державної адміністрації відзначено Ключник Альону Володимирівну, доктора економічних наук, доцента, професора кафедри світового сільського господарства і зовнішньоекономічної діяльності – за активну участь в науково-дослідній роботі університету та розробленні і впровадженні навчально-методичних рекомендацій, адаптованих до стандартів вищої школи, та Карпенка Миколу Дмитровича, завідувача науково-дослідного відділу Наукового інституту інноваційних технологій і змісту аграрної освіти – за активну участь у науково-дослідній роботі університету, плідну працю та високий професійний рівень виконання посадових обов’язків.


Бажаємо всім науковцям міцного здоров’я, родинного затишку та добробуту, наснаги, професійної інтуїції, нових відкриттів на славу Науки та України!

Нагородження переможців обласного конкурсу робіт молодих вчених Миколаївської області та нагородження науковців МНАУ з нагоди Дня науки.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget