Зустріч колективу МНАУ із народним депутатом України

12 травня у Миколаївському національному аграрному університеті відбулася зустріч колективу університету із Петром Порошенком, народним депутатом України.

Представив народного депутата ректор Миколаївського національного аграрного університету В’ячеслав Шебанін.
Від імені всього науково-педагогічного та студентського колективів ректор університету звернувся з проханням до народного депутата врахувати пропозиції колективу університету щодо внесення змін та доповнень до проекту Закону України «Про вищу освіту» (№1197-2), що було прийнято за основу Верховною Радою України 8 квітня 2014 року.
В’ячеслав Шебанін вніс конструктивні пропозиції щодо змісту законопроекту, з-поміж яких: доповнення пункту 7 до статті 72 «Фінансування вищих навчальних закладів» та доповнення статті 69 «Організаційні форми провадження наукової, науково-технічної та інноваційної діяльності» із обґрунтуванням необхідності внесення цих доповнень. Адже аграрні вищі навчальні заклади мають свою специфіку зумовлену залежністю багатьох наукових досліджень від тривалого технологічного процесу, що базується на постійному використанні землі.
Петро Порошенко, у свою чергу, пообіцяв колективові університету підтримати слушні пропозиції.
Під час зустрічі Петро Порошенко визначив, що означає для нього «Жити по-новому» та яку країну ми здатні разом побудувати – це жити безпечно, жити чесно, жити вільно та жити безбідно.

- Для цього ми маємо об’єднатися, нам необхідно бути разом, - наголосив Петро Порошенко.

Студенти університету мали можливість поставити запитання народному депутату України.

Зустріч пройшла у теплій атмосфері.










12 травня у Миколаївському національному аграрному університеті відбулася зустріч колективу університету із Петром Порошенком, народним депутатом України.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget