Зустріч колективу університету із Міністром аграрної політики та продовольства України

У Миколаївському національному аграрному університеті відбулася зустріч колективу університету із Міністром аграрної політики та продовольства України Ігорем Швайкою. 
На зустрічі Міністр торкнувся багатьох питань суспільства, озвучив здобутки нового уряду, згадав власні студентські роки. Побажав молоді не боятися жодної роботи, адже сам поєднував навчання в юридичній академії із роботою. Далі зустріч перейшла у режим діалогу. 
Цього ж дня Міністр побував на урочистостях з нагоди введення в експлуатацію системи сучасного дощувального зрошення на полі одного з провідних вищих навчальних закладів півдня України Миколаївського національного аграрного університету.
У своєму вітальному слові Ігор Швайка подякував колективові університету за його плідну працю.
Ця подія стала можливою завдяки спільним зусиллям науковців університету, проектантів, виробничників при безумовній підтримці Міністерства аграрної політики та продовольства України.
Колектив університету висловлює слова подяки представникам всесвітньо відомої американської компанії з виробництва насіння кукурудзи Монсанта в особі Мікеля де Йонга, Олени Фоміної, Юрія Золотаря, які підтримали університет, проінвестувавши І етап проекту більше, ніж на 5 млн гривень.
Дякує колективу Науково-виробничої компанії «Іригаційні системи» в особі Дмитра Ромащенка за своєчасне та якісне виконання робіт із прокладання п’ятикілометрового напірного водогону та монтажу дощувальних машин.
Дякує науковим партнерам з Інституту зрошувального землеробства Національної академії аграрних наук України на чолі з Важеговою Раїсою, якими було надано всебічну науково-консультаційну допомогу, Головному управлінню водного господарства у Миколаївській області на чолі з Письменним Сергієм та Миколаївському міжрайонному управлінню водного господарства в особі Поліщука Михайла, які винайшли можливості своєчасно забезпечити нашу зрошувальну систему насосним обладнанням.
Особлива подяка нашим найкращим студентам. Адже саме молодь, незважаючи на святкові травневі дні допомогла у монтуванні дощувальних машин Lindsay Zimmatic.
Велике спасибі всім, хто причетний до цієї знаменної події!































Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget