Зустріч Миколаївського національного аграрного університету з представниками драматичного мистецтва із Клермон-Феррана (Франція).

З нагоди святкування Міжнародного дня театру до Миколаївського національного аграрного університету завітали представники драматичного мистецтва (CRAD) із Клермон-Феррана, активні учасники міжнародних театральних проектів і фестивалів, Марк Жаке та Жиль Совестр.

Родина МНАУ привітно зустріла гостей, провівши екскурсію університетом.

Марк Жаке, Жиль Совестр провели майстер-клас із театральної гри, показавши мініатюру  п’єси за допомогою образу «Панталоне». Глядачі із задоволенням спостерігали за розвитком подій на сцені, яких насправді зацікавила гра акторів та методика постанов п’єс.

Зустріч пройшла в дружній та теплій атмосфері. Студенти мали змогу поспілкуватися з іноземними гостями. А гості, у свою чергу, оцінити таланти студентів університету, учасників народного театрального колективу "М.А.С.К.А.".














З нагоди святкування Міжнародного дня театру до Миколаївського національного аграрного університету завітали представники драматичного мистецтва (CRAD) із Клермон-Феррана.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget