"Соціальний діалог - запорука успіху!"



                                                                   
"Соціальний діалог - запорука успіху!" - під таким девізом 5 березня 2013 року на базі Миколаївського національного аграрного університету відбулося виїзне засідання президії Миколаївської обласної профспілкової ради з питань поглиблення соціального діалогу між профкомами та керівництвом закладу.
 
 
Під час зустрічі розглядалося багато важливих напрямів діяльності профспілкових комітетів університету: організація відпочинку та оздоровлення колективу, працевлаштування студентів, забезпечення гідних умов праці співробітників, зокрема, належного харчування. Показово, що цінова політика щодо вартості харчування в університеті обов’язково погоджується з профспілкою.
 
Як зазначив ректор Миколаївського НАУ В’ячеслав Шебанін, велике значення для збереження та створення в майбутньому належних умов праці та відпочинку науково-педагогічних працівників, співробітників та студентів університету матиме повне виконання програми з реалізації інноваційно-інвестиційних проектів.
 
 
Голова первинної профспілкової організації викладачів та співробітників університету Любов Степанова та голова первинної профспілкової організації студентів Олександр Біліченко, під час екскурсії, ознайомили членів президії з сучасною матеріально-технічною базою університету, відвідавши музей «Становлення аграрної освіти на Миколаївщині», бібліотеки, сучасні аудиторії, спортивний та тренажерний зали, студентські гуртожитки.
 
Члени президії відмітили позитивний досвід налагодження соціального діалогу між профспілковими організаціями та керівництвом Миколаївського національного аграрного університету і, в свою чергу, прийняли рішення рекомендувати обласним та первинним профспілковим організаціям його впровадження.




 

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget