«Сей под погоду - будешь есть хлеб год от году»: про особливості проведення весняно-польових робіт у 2013 році.







 

У Регіональному навчально-практичному центрі сталого розвитку сільських територій, організованому на базі Миколаївського національного аграрного університету, відбувся навчальний семінар "Комплекс весняно-польових робіт у 2013 році" в Миколаївській області.



Навчальний семінар проводився в рамках реалізації стратегії соціально-економічного розвитку сільських територій «Рідне село» на Миколаївщині, і був присвячений початку весняно-польових робіт у поточному році. Проведення такого навчального семінару дозволило зібрати керівників і агрономів провідних господарств регіону з тим, щоб обговорити особливості зимівлі сільськогосподарських культур та вислухати пропозиції науковців щодо підвищення їх врожаю у 2013 році.

Не випадково семінар щодо початку весняно-польових робіт було організовано саме на базі Миколаївського НАУ. Сьогодні Миколаївській національний аграрний університет – провідний ВНЗ півдня України, який має потужну матеріально-технічну, навчальну базу, а також є центром аграрної науки південного регіону.










 
 


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget