Свято всіх закоханих в університеті






14 лютого серця налаштовуються на хвилю кохання, що гарантує нам романтичний настрій на весь день. 
З самого ранку в стінах МНАУ розпочалися заходи, присвячені цьому святу. У фойє університету студенти розмістили дошку побажань, де кожен міг залишити свої вітання.


На агрономічному факультеті відбулася розважальна конкурсна програма «В ім’я кохання», в якій взяли участь чотири закохані пари. Організатори дивували учасників та глядачів цікавими і креативними конкурсними завданнями: хлопці осипали дівчат компліментами та створювали дизайнерські сукні своїми руками, а дівчата в свою чергу на швидкість зав’язували хлопцям краватки.



Подія привернула до себе багато уваги: і глядачі, і учасники конкурсу гарантовано отримали бадьорий настрій і зізнання в коханні. Всі пари добре показали себе, саме тому не було переможців і переможених – на агрономічному факультеті перемогло КОХАННЯ.
Свято в університеті продовжилося тематичним концертом «С любимыми не расставайтесь», підготовленим учасниками культурно-мистецького центру «Експромт». На початку концерту було відзначено Дипломами Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України молодих науковців-студентів університету, що стали переможцями у Всеукраїнських конкурсах і олімпіадах у 2012 році.
На продовження концерту демонстрували свої таланти і сердечно вітали глядачів золоті голоси  аграрного університету вихованці студії естрадного вокалу, тематичний пролог розробили учасники студії розмовного жанру. Потішив віртуозною грою ансамбль студії гри на музичних інструментах. Танцювальні колективи культурно-мистецького центру подарували задоволення всім глядачам, не залишивши байдужими жодного з гостей свята.












































































Свято кохання в Миколаївському національному аграрному університеті.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget