Фонди бібліотеки МНАУ поповнилися іноземною періодикою

У рамках співпраці з Дослідницьким інститутом аграрної економіки Угорщини бібліотека Миколаївського національного аграрного університету одержала передплату на журнал Studies in Agricultural Economics. Безкоштовну підписку було надано університету після успішної публікації аспірантом МНАУ Тарасовим А.О. статті у журналі.

Studies in Agricultural Economics видається англійською мовою і публікує оригінальні дослідницькі та оглядові статті, аналіз політики, рецензії на книги, присвячені економіці сільського господарства, розвитку сільських районів і на суміжні теми – сільськогосподарське виробництво і конкурентоспроможність, використання ресурсів навколишнього середовища, управління постачаннями сільськогосподарсько-харчової продукції, ринки і маркетинг, міжнародна торгівля, економетрика, сільська економічна географія, сільська економіка та соціологія, розвиток освіченого і інформованого суспільства в сільській місцевості.

Журнал Studies in Agricultural Economics видається два рази на рік, індексується в EconLit, RePEc та інших базах даних. Перед публікацією статті проходять подвійне «сліпе» рецензування.

Посилання для RePEc: http://ideas.repec.org/top/top.journals.simple.html
Посилання для EconLit: http://www.aeaweb.org/econlit/journal_list.php

Журнал: Studies in Agricultural Economics
https://www.aki.gov.hu/publikaciok/publikacio/a:336/Studies+in+Agricultural+Economics

Видавець: Research Institute of Agricultural Economics (AKI). Budapest, Hungary

У рамках співпраці з Дослідницьким інститутом аграрної економіки Угорщини бібліотека Миколаївського національного аграрного університету одержала передплату на журнал Studies in Agricultural Economics.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget