Молодь МНАУ відзначила 24-у річницю виведення військ СРСР з Афганістану

Напередодні відзначення 24-ї річниці виведення військ СРСР з Афганістану у відділені соціально-побутової адаптації Заводського району волонтери МОГО «Творити добро» провели захід «Афганістан болить в душі». Він відбувся у рамках реалізації проекту «Поєднання інтересів молоді та людей похилого віку».
Ушанувати хвилиною мовчання загиблих воїнів-інтернаціоналістів прийшли студенти національного аграрного університету, пенсіонери та інваліди району, що свідчить про небайдужість до подій в Афганістані різних поколінь.

Перед присутніми виступив з власними піснями, сповненими болем подій в Афганістані учасник бойових дій Грічук Олександр Іванович. Де після виступу всі поспілкувалися з учасниками бойових дій та поділились своєю печалю, так як багато людей похилого віку пережили страшні події війни. А молодь з пошаною віддала дань всім учасникам бойових дій та поспілкувавшись обмінялися досвідом та своїми інтересами.

Таким чином проект проекту «Поєднання інтересів молоді та людей похилого віку» (він реалізується у рамках програми «Місце зустрічі – Діалог» за підтримки фонду «Пам’ять. Відповідальність. Майбутнє» та ВБО «Турбота про літніх в Україні») дає нам головний результат – поєднання поколінь.

Напередодні відзначення 24-ї річниці виведення військ СРСР з Афганістану у відділені соціально-побутової адаптації Заводського району волонтери МОГО «Творити добро» провели захід «Афганістан болить в душі».

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget