Молодь МОГО "Творити добро" провела вечір "В наших серцях живе кохання"

Продовжуючи реалізацію проекту «Поєднання інтересів молоді та людей похилого віку» молодь МОГО «Творити добро» разом із літніми людьми відсвяткувала День святого Валентина у Міському територіальному центрі для громадян похилого віку. Кохання та позитивні емоції панували весь вечір.


Спочатку  всім гостям було роздано сердечка з номерами, за якими в кінці заходу проводилася  безпрограшна лотерея. Розпочався захід конкурсною програмою "В наших серцях живе кохання", де спочатку  розповіли як зустрічають Валентинів день в різних країнах.


Святкувати вирішили у дуже цікавій формі, а саме поєднавши традиції різних країн. Наприклад, у Англії та Шотландії молодики  клали до мішечків квитки з позначеними на них іменами дівчат. Потім кожен виймав один такий квиток. Дівчина, ім’я котрої діставалось таким чином молодій людині, ставала на наступний рік його «Валентиною», а він – її «Валентином». Так і на нашому вечорі всі обмінялися квитками і на декілька годин стали парою, беручи участь у участь в конкурсних програмах. А потім ми перейняли звичай від Італії та Японії дарувати другій половинці солодощі: шоколадним подарункам зраділи всі. 


Із добрим настроєм та сповненими любові серцями молодь з літніми людьми завершили прекрасний день.
Нагадаємо, що проект  «Поєднання інтересів молоді та людей похилого віку» реалізується МОГО «Творити добро» у рамках програми «Місце зустрічі – Діалог» за підтримки фонду «Пам’ять. Відповідальність. Майбутнє» та ВБО «Турбота про літніх в Україні».

Віта Твардовська
заступник голови МОГО "Творити добро",
студентка факультету ТВППТСБ

Продовжуючи реалізацію проекту «Поєднання інтересів молоді та людей похилого віку» молодь МОГО «Творити добро» разом із літніми людьми відсвяткувала День святого Валентина у Міському територіальному центрі для громадян похилого віку.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget