Відгуки студентів МДАУ про виробничу практику за програмою FEFU

Відгуки студентів МДАУ (менеджмент 4 курс), що пройшли цьогорічну виробничу практику за кордоном за програмою Федерації франко-українських обмінів (FEFU):

Аліна Горб

Ще до вступу в університет у мене з'явилася одна заповідна мрія – поїхати до іншої країни, дізнатися її звичаї та традиції, стиль життя, перейняти іноземний досвід у вирішенні різносторонніх питань.

І ось цього літа моя мрія здійснилася. Я мала можливість проходити стажування в Франції за програмою Федерації франко-українських обмінів. Я проживала два місяці в родині, яка займалася насінництвом та розведенням кіз. Скажу відверто – було дуже складно психологічно та морально. Та незважаючи на це, я отримала масу задоволення, дізналася багато корисного та нового. А саме головне, я навчилася бути більш самостійною, знаходити шляхи вирішення різних питань, стала уважнішою та сконцентрованішою.

Я вважаю, що це дуже корисна життєва школа, що загартовує душу і тіло людини, навчає самостійності та впевненості, змушує замислитись над сенсом життя, переоцінивши попередні погляди.

Дякую тим людям, хто допоміг мені здійснити мою мрію та стати на шлях дорослого життя.

Анна Гоцелюк

Нещодавно я повернулася із закордонної практики, яку проходила в Франції 2 місяці. Проживала я в сім'ї фермерів, які займалися розведенням кіз та виготовленням сиру. Вивчаючи мову, я паралельно вивчала сільське господарство Франції. Зустріли мене привітно та гостинно, і протягом двох місяців допомагали мені адаптуватися, адже я перший раз була за тисячі кілометрів від моєї сім'ї. Для мене було дуже цікаво дізнатися про їх спосіб життя, спосіб відпочинку та умови роботи, їх традиції та звичаї і звичайно про сільське господарство.


Я хочу подякувати ректору Миколаївського Державного Аграрного Університету Шебаніну В'ячеславу Сергійовичу за надання можливості проходження мовної практики за кордоном та викладачу кафедри іноземної мови Зробок Наталії Миколаївні за підтримку та допомогу.


Ця поїздка залишиться в моїй пам'яті на все життя.

Ольга Мартиновська

Я проходила стажування з 05.07 по 31.08 цього року в регіоні Auvergne. Це була моя друга поїздка за програмою Федерації франко-українських обмінів. Я вдосконалювала мову та пізнавала тонкощі французької кулінарії в ресторані La Ferme de l'Ange. Регіон Auvergne надзвичайно красивий та туристично привабливий, люди дуже гостинні та привітні. Враження від стажування – лише позитивні!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget