Змагання з міні-футболу першості інституту економіки та управління. 2010

9 листопада 2010 року в стінах Миколаївського Державного Аграрного Університету проходили змагання з міні-футболу першості інституту економіки та управління, в яких взяло участь близько 11 команд. Турнір обслуговував головний арбітр, викладач кафедри фізичного виховання – Боровський Д.Л.


Боротьба була запекла і невимушена, і проходила за олімпійською системою, перемогу здобула збірна п´ятого курсу обліково-фінансового факультету в складі таких гравців: Король Юрій, Аверін Олександр, Коротєєв Костянтин, Гросу Дмитро, Єремєєв Олександр та Буряченко Вадим.


Друге місце посіла збірна команда першокурсників факультету менеджменту організації, третє – команда першого курсу обліково-фінансового факультету.

Основним організатором такого чудового спортивного дійства виступила кафедра фізичного виховання та студентський профком МДАУ, який надав солодкі призи для переможців футбольної спартакіади.

9 листопада 2010 року в стінах МДАУ проходили змагання з міні-футболу першості інституту економіки та управління, в яких взяло участь близько 11 команд.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget