Оголошено конкурс на кращу творчу роботу (есе)

1. Загальні положення

1.1. Конкурс на кращу творчу роботу (есе) "Ми формуємо майбутнє сьогодні – досконалість приходить завтра" серед молоді Миколаївського державного аграрного університету (далі Конкурс) присвячено Дню науки та проводиться відповідно до рішення ректорату від 25.10.2010 р.

Конкурс проводиться з метою об´єднання зусиль у напряму виховання у молоді почуття патріотизму, виявлення та заохочення найбільш професійно підготовлених до кар´єрного зростання майбутніх фахівців агропромислового сектора економіки країни.

2. Тематика конкурсу

2.1. На Конкурс подаються самостійно виконані закінчені творчі роботи (есе) в межах загальної теми "Ми формуємо майбутнє сьогодні – досконалість приходить завтра". У межах цієї теми пропонується на вибір розглянути три питання, в яких необхідно розкрити своє бачення, роздуми та міркування:
"Що Ви зробили корисного для суспільства?";
"Які Ваші професійні плани після завершення навчання в університеті?";
"Яка користь буде від Вас університету як від студента?".

3. Організація та проведення Конкурсу

3.1. Конкурс проводиться у три тури:
перший тур – на факультетах університету, листопад 2010 р. – лютий 2011 р.;
другий тур – березень-квітень 2011 р., передбачає розгляд творчих робіт (есе) конкурсною комісією університету;
третій тур – травень 2011 р., визначення та нагородження переможців.

3.2. Для організації та проведення Конкурсу на факультетах університету створюються конкурсні комісії, до складу яких входять провідні науково-педагогічні працівники факультетів. Головою конкурсної комісії факультету є декан. Головою конкурсної комісії університету є ректор.
3.3. Конкурсна комісія факультету розглядає представлені конкурсні роботи та здійснює їх рецензування. На підставі рецензій конкурсна комісія факультету визначає переможців І туру Конкурсу від факультету.
3.4. Конкурсна комісія факультету відбирає три кращі роботи (есе) Конкурсу та подає їх до розгляду конкурсної комісії університету.
3.5. До участі в Конкурсі запрошуються студенти університету денної форми навчання.
3.6. Роботи, подані на Конкурс, не повертаються.
3.7. Конкурсна робота має бути представлена як творча робота (есе) і містити не більш ніж 2000 символів.
3.8. Конкурсна робота виконується українською або російською мовою.
3.9. На першій сторінці має бути чітко вказано авторів конкурсної роботи та назва.
3.10. Для участі у конкурсі на кращу творчу роботу (есе) "Ми формуємо майбутнє сьогодні – досконалість приходить завтра" автор подає заявку, твір (есе) та власне фото.
3.11. Конкурсні роботи у друкованому вигляді та на електронних носіях подавати до науково-дослідного відділу Миколаївського державного аграрного університету до 29 квітня 2011 р. (к. 210, вул. Паризької комуни, 9). Координатор Конкурсу: Завідувач НДВ, тел. (0512) 58-05-95.
4. Нагородження переможців Конкурсу
4.1. Конкурсна комісія університету на чолі з ректором визначає три переможці Конкурсу. Рішення комісії оскарженню не підлягає. Повідомлення про переможців розміщується на веб-сайті Миколаївського державного аграрного університету та в університетській газеті "Агросвіт". Матеріальне заохочення переможців здійснюється Благодійним фондом "Університет ХХІ століття".

4.2. Для переможців Конкурсу встановлено 3 премії:
І місце – 1000 грн;
ІІ місце – 750 грн;
ІІІ місце – 500 грн.

4.3. Переможці Конкурсу нагороджуються дипломами та грошовими преміями, а учасники конкурсу відзначаються грамотами.
лінія
Додаткова інформація
Заявка учасника конкурсу на кращу творчу роботу (есе) "Ми формуємо майбутнє сьогодні – досконалість приходить завтра" серед молоді Миколаївського державного аграрного університету знаходиться тут.

На сайті можна знайти відповіді на питання Що таке есе? Як написати гарний есе?.

Оголошено конкурс на кращу творчу роботу (есе) "Ми формуємо майбутнє сьогодні – досконалість приходить завтра" серед студентської молоді Миколаївського державного аграрного університету.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget