Підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з напряму "Бухгалтерський облік, аналіз і аудит"

25-26 березня 2010 року було проведено підсумкову науково-практичну конференцію ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з напряму "Бухгалтерський облік, аналіз і аудит" на базі Запорізького Національного університету.

Підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з напряму Бухгалтерський облік, аналіз і аудит.

Миколаївський державний аграрний університет представляли магістри обліково-фінансового факультету Гвоздь Тетяна та Мухіна Олена.

Серед 164 наукових студентських наукових робіт, які були надіслані після проведення І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у вищих навчальних закладах України, конкурсною комісією відібрано 49 наукових робіт за двома секціями: "Бухгалтерський облік і фінансова звітність", "Контроль і аналіз".

На Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за напрямом "Бухгалтерський облік, аналіз і аудит" від Миколаївського державного аграрного університету було подано роботи за тематикою:
Гвоздь Тетяна "Аналіз інвестиційно-інноваційної діяльності вітчизняних підприємств в умовах глобалізації" (науковий керівник: к.е.н., доцент кафедри економічного аналізу і аудиту Вишневська Ольга Миколаївна) – секція "Контроль і аналіз";
Мухіна Олена "Облік дебіторсько-кредиторської заборгованості та шляхи його вдосконалення" (науковий керівник: к.е.н., доцент кафедри бухгалтерського обліку Потриваєва Наталя Володимирівна) – секція "Бухгалтерський облік і фінансова звітність".

Підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з напряму Бухгалтерський облік, аналіз і аудит.

За результатами захисту наукових робіт:
Гвоздь Тетяна отримала нагороду "Диплом ІІ ступеню" та Грамоту від Всеукраїнської газети "Все про бухгалтерський облік" за актуальні наукові дослідження, високий рівень підготовки та представлення роботи;
Мухіна Олена отримала нагороду "Диплом ІІІ ступеню" та Грамоту від Всеукраїнської газети "Все про бухгалтерський облік" за актуальні наукові дослідження, високий рівень підготовки та представлення роботи.

Дякуємо Вам за плідну працю та бажаємо нових здобутків!

На базі Запорізького Національного університету проведено підсумкову науково-практичну конференцію ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з напряму "Бухгалтерський облік, аналіз і аудит".

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget