22-а науково-теоретична студентська конференція

16-19 березня 2010 року у Миколаївському державному аграрному університеті проходила 22-а науково-теоретична студентська конференція. В ній взяло участь близько 500 представників усіх факультетів.

На пленарному засіданні з вітальним словом виступив перший проректор МДАУ Бабенко Д.В. Наукові доповіді виголосили студенти: Бончук Марьяна Віталіївна, Б 5/1, Бойко Юлія Миколаївна, ЗЕД 5/2, Завірюха Микола Володимирович, М 6, Дудолад Юлія Олександрівна, Т 5/4 та Головченко Роман Олександрович, А 3/2.

Під час конференції працювало 37 секцій, з яких 12 секцій на обліково-фінансовому факультеті, 10 – на факультеті менеджменту, 6 – на факультеті механізації сільського господарства, по 4 секції на агрономічному та факультеті ТВППТ і 1 секція на факультеті культури й виховання.

За результатами роботи секційних засідань конференції було визначено кращих доповідачів та видано тези доповідей, з якими можна ознайомитися на факультетах.

Тези доповідей 22-ої науково-теоретичної студентської конференції (16-19 березня 2010 р.)

16-19 березня 2010 року у Миколаївському державному аграрному університеті проходила 22-а науково-теоретична студентська конференція.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget