Вічна слава славетному Кобзарю!


З 9 по 12 березня 2010 року в Миколаївському державному аграрному університеті було проведено Шевченківський тиждень, присвячений 196-й річниці від Дня народження Т.Г. Шевченка. Упродовж цих днів було проведено мистецькі заходи: конкурс на кращого читця творів Тараса Шевченка, проведено круглий стіл "Відомий та невідомий Шевченко" та організовано виставку декоративно-ужиткового мистецтва "Духовні скарби України" та літературну виставку у бібліотеці Миколаївського державного аграрного університету та її філіях.




Студентська молодь пройнялася творчістю видатного поета, письменника, драматурга, живописця Тараса Григоровича Шевченка, досліджуючи унікальність таланту великого українця. І не дивно, бо глибинне шевченківське слово – то невичерпна скарбниця поетичної мудрості й краси, що викликає зачарування й подив.

Найпалкіші шанувальники шевченківського слова, а серед них – студенти усіх факультетів університету були приємно здивовані, одержавши грамоти Миколаївського державного аграрного університету та цінні подарунки.




Приємно, що молодь Миколаївського державного аграрного університету наділена особливою духовністю, свідченням чого є захоплення красою та милозвучністю літературного слова та поціновування скарбів української культури.


Спи спокійно, поет!
Образ огненний твій
Не зітерти ні бурям, ні часу.
В українській сім´ї –
Славній, вільній, новій,
Ми тебе не забудем, Тарасе.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget