Засідання Екзаменаційної комісії щодо захисту випускних магістерських робіт на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» на факультеті ТВППТСБ

У період із 13 по 24 грудня 2021 року на факультеті ТВППТСБ відбувалося засідання державної екзаменаційної комісії щодо складання підсумкового кваліфікаційного іспиту та захисту випускних магістерських робіт на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» здобувачами вищої освіти освітніх спеціальностей: 162-«Біотехнології та біоінженерія», 204-«Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та 152- «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» денної та заочної форм навчання.
Здобувачі вищої освіти під час підсумкового кваліфікаційного іспиту та захисту випускних робіт показали високий рівень знань, про що свідчать наявні акти впровадження результатів у виробництво, опубліковані наукові статті у фахових журналах, відзиви фахівців зі підприємств, рецензії від бізнесменів, працівників ВОЗ Півдня України та науковців НААН України, і, звичайно, професійна дискусія, що відбулася між членами державної екзаменаційної комісії та здобувачами кваліфікації. Слід відзначити, що було розглянуто і роботу, виконану здобувачем вищої освіти Катериною Гаврилюк у королівстві Данія під час стажування й практичного навчання, а доповідала випускниця одержані результати англійською мовою, керівник роботи доцент Олена Каратєєва.
Результати досліджень підтверджують практичну значимість обраних тем. За рішенням державної екзаменаційної комісії 31 випускник здобув шукану кваліфікацію, до того ж 11 випускників (35,5%) – із відзнакою .
Дякуємо випускникам та їх керівникам – за якісну роботу! Професійних успіхів, задоволення від обраної роботи у подальшому, миру та достатку! 































 

факультет ТВППТСБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget