У МНАУ відбулося чергове засідання вченої ради

28 жовтня 2014 року відбулося чергове засідання вченої ради Миколаївського національного аграрного університету, на якому було розглянуто важливе питання щодо обрання за конкурсом на вакантні посади деканів 8 факультетів університету, а саме: обліково-фінансового факультету, факультету менеджменту, інженерно-енергетичного факультету, факультету агротехнологій, факультету технології виробництва, переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології, факультету культури й виховання; факультету перепідготовки та підвищення кваліфікації та факультету довузівської підготовки.
На виконання вимог Закону України «Про вищу освіту» від 01.07.2014 р. № 1556-VІІ обрання за конкурсом на вакантні посади деканів факультетів на вченій раді університету відбувалося шляхом таємного голосування. 
Результати таємного голосування щодо обрання Вишневської О.М. за конкурсом на посаду декана обліково-фінансового факультету:
«За» – 41 особа (100%).
«Проти» – 0 осіб (0%).
Результати таємного голосування щодо обрання Шебаніної О.В. за конкурсом на посаду декана факультету менеджменту:
«За» – 41 особа (100%).
«Проти» – 0 осіб (0%).
Результати таємного голосування щодо обрання Думенка К.М. за конкурсом на посаду декана інженерно-енергетичного факультету:
«За» – 9 осіб (22,0%).
«Проти» – 32 особи (78,0%).
Результати таємного голосування щодо обрання Дробітько А.В. за конкурсом на посаду декана факультету агротехнологій:
«За» – 40 осіб (97,6%).
«Проти» – 0 осіб (0%).
Результати таємного голосування щодо обрання Гиль М.І. за конкурсом на посаду декана факультету технології виробництва, переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології:
«За» – 39 осіб (95,1%).
«Проти» – 2 особи (4,9%).
Результати таємного голосування щодо обрання Димитрова М.Ф. за конкурсом на посаду декана факультету культури й виховання:
«За» – 40 осіб (97,6%).
«Проти» – 0 осіб (0%).
Результати таємного голосування щодо обрання Кузьоми В.В. за конкурсом на посаду декана факультету перепідготовки та підвищення кваліфікації:
«За» – 41 особа (100%).
«Проти» – 0 осіб (0%).
Результати таємного голосування щодо обрання Марценюка І.М. за конкурсом на посаду декана факультету довузівської підготовки:
«За» – 32 особи (78,0%).
«Проти» – 9 осіб (22,0%).
Таким чином, ухвалено рішення вченої ради Миколаївського національного аграрного університету від 28.10.2014 р., протокол №2:
1. Обрати на посади деканів факультетів університету: 
- обліково-фінансового факультету– д.е.н., проф. Вишневську О.М.; 
- факультету менеджменту – д.е.н., проф. Шебаніну О.В.;
- факультету агротехнологій – к.с.-г.н., доц. Дробітько А.В.; 
- факультету технології виробництва, переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології – д.с.-г.н., проф. Гиль М.І.;
- факультету культури й виховання – к.філос.н., доц. Димитрова М.Ф.;
- факультету перепідготовки та підвищення кваліфікації – к.е.н. Кузьому В.В.;
- факультету довузівської підготовки – к.б.н. Марценюка І.М.
2. Вважати Думенка К.М. не обраним на посаду декана інженерно-енергетичного факультету Миколаївського національного аграрного університету.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget