Результати конкурсу "Улюблена навчальна дисципліна", ч.2

Нарешті відомі довгоочікувані результати конкурсу «Улюблена навчальна дисципліна» на факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології. У конкурсі взяли участь студенти І-ІІІ курсів.

За результатами конкурсу переможницею стала Шостак Юлія, студентка групи Т 2/2 – куратор Лихач А.В. (навчальна дисципліна «Розведення с-г тварин», викладач – к.с.-г.н., доцент кафедри генетики, годівлі тварин і біотехнології Іванова О.В.).

ІІ місце розділили студентки групи Т 1/5 Димочко Надія і Григор’єва Марія, що підготували відео та презентацію з навчальної дисципліни «Генетика тварин» (викладач – к.с.-г.н., асистент кафедри генетики, годівлі тварин і біотехнології Каратєєва О.І.).

ІІІ місце посіла Панич Лілія, студентка групи Т 3/2 – куратор Цхвітава О.К. (навчальна дисципліна «Основи наукових досліджень та патентування», викладач – к.с.-г.н., доцент кафедри Калиниченко Г.І.).

Автора найкращого відеоролика, Шостак Юлію, було нагороджено солодким заохочувальним призом.

Дякуємо всім учасникам за плідну працю, адже відео та презентації всіх учасників відрізняються креативністю і заслуговують на увагу.

Див. також результати конкурсу "Улюблена навчальна дисципліна" на обліково-фінансовому факультеті:
http://ua-news.mnau.edu.ua/2014/04/rezultaty-ulyublena-navchalna-distsiplina.html

Результати конкурсу «Улюблена навчальна дисципліна» на факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget