2 грудня 2025 року зі здобувачами вищої
освіти академічної групи ВМ 6/1 освітньої спеціальності 212 «Ветеринарна
гігієна, санітарія та експертиза» було проведено лабораторне заняття за темою «Ветеринарно-санітарна
оцінка і гігієна – вершкового масла та
вершків» на базі лабораторія мікробіології, вірусології, імунології та
інфекційних хвороб.
Під час
заняття, студенти здійснили ветеринарно-санітарну експертизу продуктів,
органолептичне дослідження, визначення фізико-хімічних показників, контроль натуральності (визначення домішок
стороннього жиру, домішок муки, крохмалю) масла,
вершків, сметани домашнього виготовлення.
Майбутні фахівці опанували методи органолептичного дослідження
та визначення фізико-хімічних показників
вказаної молочної продукції.
Здобуті знання і навички будуть корисними для їх подальшої професійної діяльності.
Старший
викладач кафедри ветеринарної медицини та гігієни МНАУ
В’ячеслав
Бродовський












Дописати коментар