Здобувачі освіти МНАУ лабораторно досліджували вершкове масло та вершки

    2 грудня 2025 року зі здобувачами вищої освіти академічної групи ВМ 6/1 освітньої спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза» було проведено лабораторне заняття за темою «Ветеринарно-санітарна оцінка  і гігієна – вершкового масла та вершків» на базі лабораторія мікробіології, вірусології, імунології та інфекційних хвороб.

    Під час  заняття, студенти здійснили ветеринарно-санітарну експертизу продуктів, органолептичне дослідження, визначення фізико-хімічних показників,  контроль натуральності (визначення домішок стороннього жиру, домішок муки, крохмалю)  масла, вершків, сметани домашнього виготовлення.

    Майбутні фахівці  опанували методи органолептичного дослідження та визначення  фізико-хімічних показників вказаної молочної продукції.

     Здобуті знання і навички будуть корисними для їх подальшої професійної діяльності.











Старший викладач кафедри ветеринарної медицини та гігієни МНАУ

В’ячеслав Бродовський


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget