У І семестрі 2025-2026
навчального року зі здобувачами вищої освіти академічної групи ВМ 6/1 освітньої
спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза» було проведено
лабораторне заняття за темою «Ветеринарно-санітарна оцінка і гігієна – кисломолочних продуктів,
кисломолочного сиру та сиркових виробів» на базі лабораторії мікробіології,
вірусології, імунології та інфекційних хвороб.
Під час заняття студенти проводили органолептичне дослідження кисломолочних
продуктів різних виробників в асортименті: кефір, закваска, ряжанка, айран,
йогурт, кисломолочний сир та сирки.
Майбутні фахівці засвоїли методи органололептичного
дослідження вказаної молочної продукції. Здобуті знання і навички будуть корисними для
їх подальшої професійної діяльності.
Старший викладач кафедри
ветеринарної медицини та гігієни МНАУ В’ячеслав Бродовський
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Дописати коментар