Участь у відкритій лекції «The Role Of The State In Development And Innovation»

У наші дні стійкий науково-технічний розвиток не може виникнути несподівано чи спонтанно, цей процес потребує результативного функціонування механізму, котрий передбачає формування необхідних фінансових, господарських, a також організаційно-правових умов. Світовий досвід чітко показує, що саме державі відводиться роль головного учасника інноваційного процесу.

18 січня 2024 року на міжнародній освітній платформі Ukraine Global Faculty професором та заступником директора Інституту інновацій та суспільного призначення (IIPP) Університетського коледжу Лондона (UCL), Райнером Каттелем проведено відкриту лекцію на тему: «The Role Of The State In Development And Innovation», в  якій взяв участь асистент Вадим Посухін. Протягом даного заняття професор Каттель, спираючись на основні ідеї своєї книги «How do make an entrepreneurial state. Why innovation needs bureaucracy» (Yale, 2022), пояснив, що державні організації є ключовими для реалізації успішної політики розвитку та інновацій.

Наша країна, разом з усім світом, стоїть на порозі науково-цивілізованої трансформації, яка базується саме на знаннях. Нові технологічні та інноваційні можливості поряд із кардинальними трансформаціями в науці, культурі, економіці та інших сферах суспільного життя можуть дозволити забезпечити послідовний рух до цивілізованого прогресу.






Асистент кафедри ветеринарної медицини та гігієни Вадим ПОСУХІН

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget