Участь у вебінарі «Профілактика кетозу: менеджмент годівлі у транзитний період»

Кетоз у корів  є метаболічним захворюванням, що виникає через недостатнє надходження глюкози, внаслідок чого організм тварини починає використовувати інші альтернативні джерела енергії, зокрема жири. Цей процес супроводжується утворенням кетонів – органічних сполук, які мають токсичну дію, а коли хвороба доходить до рівня ушкодження нервової системи, результат може стати летальним. Тому вивчення даного патологічного процесу і по сьогодні не втрачає своєї актуальності.
25 січня 2024 року компанією AVA Group організовано вебінар на тему: «Профілактика кетозу: менеджмент годівлі у транзитний період», в якому взяв участь асистент Вадим Посухін. Спікер заходу: Доктор Роберт Ван Саун (професор ветеринарних наук на факультеті ветеринарних та біомедичних наук Університету штату Пенсильванія) ознайомив всіх присутніх зі зв’язком між годівлею в сухостійний період та кетозом, основними факторами годівлі для запобігання його розвитку, а також відповів на всі запитання, що поставали в процесі бесіди.
Збалансована годівля та правильно організоване відтворення жуйних тварин, по праву є найбільш важливими складовими для успішного розвитку та подальшого функціонування молочних ферм, тому знання, що отримані від практиків ветеринарної медицини зі світовим ім’ям,  послугують гарним матеріалом для подальшого використання в науковій та виробничій сферах.




Асистент кафедри ветеринарної медицини та гігієни Вадим ПОСУХІН

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget