КВАЛІФІКАЦІЙНІ ІСПИТИ МАГІСТРІВ 2023 РОКУ ЗАВЕРШЕНО...

Впродовж 15-21 грудня 2023 року факультет ТВППТСБ, зокрема дві випускові кафедри – кафедра технології виробництва продукції тваринництва (завідувач кафедри – доц. Стародубець О.О.) та кафедра переробки продукції тваринництва та харчових технологій (завідувачка кафедри – доц. Петрова О.І.) організували та провели процедури випробувань для магістрів-випускників денної та заочної форм навчання з метою отримання освітньої кваліфікації, отримання дипломів про вищу освіту державного зразка. Варто одразу зазначити, що випробування складали 80 студентів трьох спеціальностей: 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка», 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та 181 «Харчові технології». Остання спеціальність вперше мала випуск магістрів в історії факультету та університету. 
За головування голів екзаменаційних комісій – проф. Тараса БОЙКА (Національний університет «Львівська політехніка»), проф. Ігора ДУДАРЄВА (Луцький національний технічний університет) та член-кореспондента НААН Юрія ВДОВИЧЕНКА (Інститут розведення і генетики тварин імені М.В. ЗУБЦЯ НААН) майбутні метрологи, харчові технологи і технологи з тваринницьких виробництв прилюдно складали іспити, захищали кваліфікаційні роботи, вели дискусії за опублікованими ними науковими статтями. Було, звісно, і гаряче під час тих процедур, і радісно, і тривожно, і неочікувано... Проте 74 магістри впоралися! Середній бал знань за національною шкалою склав 4,36, а дипломи з відзнакою одержали 9 випускників. 
Екзаменаційні комісії прийшли до рішення вважати факультет й кафедри спроможними здійснювати на відповідному рівні до Державних стандартів підготовку фахівців, організовувати освітній процес за власними освітніми прграмами. Також, будо прийнято рішення видати 15 магістрам усіх трьох спеціальностей офіційні рекомендації для встуру до аспірантур – готувати наукові дисертації за ступенем «Доктор філософії», здобувати наукові ступені.
Вітаємо випускників-магістрів з отриманям освітньої кваліфікації "Магістр" за відповідними спеціальностями, з успішним завершенням навчання, з гарними результатами за період навчання і за процедуру кваліфікаційних випробувань. А викладачам – низький уклін за передані знання і сформовані у випускників професійні навички.







Декан, професор Михайло ГИЛЬ

факультет ТВППТСБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget