Співпраця університету із ЗОШ Корабельного району м. Миколаєва

 МНАУ має міцні навчально-наукові, методичні, соціально-культурні зв’язки із ЗОШ Миколаївської області та за її межами. Теплі багаторічні стосунки пов’язують університет із ЗОШ Корабельного району (13 шкіл), зі стін яких щороку виходить близько 400 учнів. Більше 15% випускників цих шкіл щорічно обирають для професійного майбутнього Миколаївський національний аграрний університет. За результатами вступної кампанії 2021 року ряди здобувачів вищої освіти МНАУ поповнили 62 випускника шкіл Корабельного району.

Кожна школа Корабельного району м. Миколаєва уклала з університетом договір про співпрацю, в рамках якого викладачі кафедри фінансів, банківської справи та страхування опікуються цими школами, декілька разів на місяць консультують учнів та їх батьків щодо зовнішнього незалежного оцінювання, порядку подання документів до закладів вищої освіти, особливостей навчання на різних факультетах. Теплі зустрічі з колективами шкіл відбуваються на свята Першого і Останнього дзвоника, Дня працівника освіти, Нового року та Міжнародного жіночого дня. 

У результаті багаторічної співпраці університету зі школами Корабельного району було відкрито курси підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання на базі Миколаївської ЗОШ № 1 ім. О.Ольжича, випускникам шкіл надається допомога у реєстрації ЗНО. Викладачі кафедри фінансів, банківської справи та страхування організовують екскурсії до МНАУ, для підвищення рівня фінансової обізнаності учнів 11 класів здійснюють періодичні виїзні відкриті уроки. Учні ЗОШ Корабельного району беруть активну участь у Всеукраїнських олімпіадах для майбутніх вступників Миколаївського НАУ, Всеукраїнських конкурсах творчих робіт «Розбудовуємо Україну, готуймося до європейського майбутнього», Регіональному науковому семінарі до Дня науки. 

Ректорат МНАУ висловлює щиру вдячність директорам, колективу ЗОШ Корабельного району за співпрацю та високоякісну підготовку їхніх учнів! Будуймо щасливе майбутнє разом із МНАУ!












Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget