Ровесники Незалежності України

 З огляду на свій 30-річний вік можу стверджувати, що кожна людина має можливості реалізовувати поставлені цілі, але за певних умов. Умов, які змінюються з часом та під впливом особистісних якостей та оточення, окремого колективу колег, суспільства. Моє життя пов’язане із колективом сучасного освітнього центру, закладу вищої освіти – Миколаївського національного аграрного університету.

Набуття теоретичних знань та вмінь під час навчання дозволили мені успішно реалізувати їх на робочому місці та забезпечити можливості щодо розвитку власного справи. Суттєвий час було приділено спільним заходам із студентським самоврядування факультетів. Систематично проводилися освітньо-наукові, виробничо-практичні та інформаційно-консультаційні заходи із залученням здобувачів, батьків, випускників та роботодавців.  

Соціальні навички, які було отримано під час навчання, спілкування з різними учасниками освітнього процесу, дозволили суттєво підвищити власні комунікаційні якості та рівень емпатичності до інших людей. 

Під час навчання суттєва роль надавалася не лише отриманню фахових компетентностей, а й участі молоді у творчих конкурсах, волонтерській та благодійній діяльності. Такий підхід, на мій погляд, дозволяє забезпечити максимальну соціалізацію молодої людини та виховання високих моральних якостей – добра, співчуття та відповідальності. 

Активною є позиція студентської молоді університету щодо спорту та залучення різних груп учасників до спільних спортивних заходів різних рівнів. 

Університетська освіта – це суттєві переваги та широкі можливості. Користуйтеся ними свідомо.Вдячний усім тим, хто взяв участь у моєму становленні, становлення як особистості. Процвітання МНАУ. 


Хабіров Вадим, 

ексстудпрезидент 

Миколаївського національного аграрного університету, 

випускник другого (магістерського) рівня вищої освіти 

спеціальності «Облік і аудит»


 Всім привіт, мене звати Катя і мені 30 років, як і нашій незалежній Україні. Я дуже активна та цілеспрямована дівчинка, але так було не завжди... Приходячи до Миколаївського національного аграрного університету, я і не сподівалася, що зі звичайного підлітка я перетворюся на магістра зовнішньоекономічної діяльності – на людину-реформатора свого життя, на автономну та самодостатню особистість, яка здатна трансформувати хаос зовнішнього середовища в переваги, які буду використовувати для досягнення своїх цілей.
Наразі я займаю керівну посаду  в американській IT-компанії, де маю змогу працювати за спеціальністю, втілювати різноманітні ідеї для розвитку компанії. Але більшість часу я просто насолоджуйся своїм життям: бігаю напівмарафони, малюю, співаю, навчаюся та розкриваю в собі нові захоплення. На сьогодні маю прекрасну сім'ю, виховую сильного, мужнього на вільного сина. Хочу сказати всім і кожному: не намагайтеся жити чужим життям, пізнавайте себе, шукайте натхнення, досягайте вершин і ніколи не зупиняйтеся на досягнутому!

Довганюк Катерина,

випускниця факультету менеджменту

Миколаївського національного аграрного університету


Привіт, я Вікторія, і мені 30! Я дитина незалежної України, незалежна та цілеспрямована особистість.  Саме тому я обираю шлях, де поважають мою індивідуальність. Таким став і Миколаївський національний аграрний університет, місце, де розкриваються таланти та проявляється твій стиль! Я випускниця факультету менеджменту, магістр зовнішньекономічної діяльності і я пишаюся тим, що працюю за спеціальністю. В університеті я мала можливість спробувати себе у різних напрямках, навчатися, мандрувати та навіть будувати власну команду студентського самоврядування. 
Наразі я успішний менеджер в Україно-американській IT-компанії, розвиваю свій бізнес та маю щасливу родину. У мене підростають двоє синів, також вільні та незалежні хлопці.  Хочу побажати усій молоді бути сміливими та мужніми, йти своїм найкращим шляхом та не зважати на перепони. Будьте незалежними у своїх думках та поважайте свободу оточуючих!


Кудіна Вікторія 

ексстуддекан факультету менеджменту

Миколаївського національного аграрного університету

Я, Сікаленко Віктор, зі шкільних років став активним учасником екологічних громадських рухів в селі Лимани Вітовського району. 
З 2008 по 2014 роки здобував вищу освіту в Миколаївському національному аграрному університеті за фахом «Вчений агроном», спеціалізація «Садово-паркове господарство». За студентські роки був головою студентського самоврядування агрономічного факультету. 
У 2013 році разом із одногрупниками став переможцем «Гранту Президента України для обдарованої молоді 2013» та отримав фінансування на реалізацію проєкту «Вивчення інтродукованих деревних та кущових рослин міст півдня України». Також у цьому році став призером VII Всеукраїнського молодіжного конкурсу «Новітній інтелект України».
Після закінчення університету з 2018 по 2020 роки, працював заступником голови Галицинівської територіальної громади з гуманітарних питань і соціальної політики. Успішно впроваджував проєкти з розвитку мережі медіацентрів в сільських школах громади, створення філій Центру освіти дорослих з майстернями з гончарства, шиття та лекторіїв для тренінгів. За розвиток самоврядування в Україні у 2020 році став лауреатом «Премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування».
Сьогодні я успішний підприємець та надаю експертні послуги з питань децентралізації, освіти дорослих, проєктного менеджменту та розвитку молодіжної політики. 
Дякую моїй альма-матер за незабутні роки навчання та за школу мудрості! Розвивайтеся та процвітайте!

Сікаленко Віктор

ексстуддекан факультету агротехнологій 

Миколаївського національного аграрного університету



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget