День практичної підготовки у с. Благодарівка

2 липня у межах навчально-науково-практичного центру Миколаївського національного аграрного університету у с. Благодарівка було проведено виїзний день практичної підготовки «Технологія вирощування овочів у відкритому ґрунті».
Захід було проведено з метою закріплення здобутих теоретичних знань і вмінь, підвищення рівня практичної підготовки майбутніх спеціалістів сільськогосподарського виробництва.
Здобувачі вищої освіти факультету агротехнологій мали змогу ознайомитися з особливостями вирощування овочевих культур та кукурудзи цукрової в умовах Півдня України: розробкою технологічних карт вирощування,  підбором сортів,  етапами вегетації рослин, вибором системи живлення та захисту, контролем і оцінкою якості отриманого врожаю та виконаних робіт.
У нашій країні вирощування цукрової кукурудзи набуває дедалі більшого розвитку. Поряд із овочевими вона є однією з найбільш перспективних культур універсального призначення, яку вирощують в господарстві.  
Безперечно, проведення таких заходів підвищує рівень та якість практичної підготовки майбутніх спеціалістів аграрного сектору виробництва, тому науково-педагогічні працівники та студентська молодь визнали своєчасним й актуальним його проведення та висловили щиру вдячність його організаторам за створення належних умов для плідної та змістовної роботи.
Щиро дякуємо за проведений захід та здобутий досвід ректорові університету, академіку В’ячеславу Шебаніну та заступнику менеджера Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва Володимиру Терновському.






фппк, виїзний день, UHBDP

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget