Виїзне заняття в умовах філії кафедри зоогігієни та ветеринарії

26 вересня 2017 р. відбулося виїзне заняття для здобувачів вищої освіти групи БТ 3/1 факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології в умовах філії кафедри зоогігієни та ветеринарії хіміко-токсилогічного відділу Миколаївської регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини з дисципліни «Гігієна тварин та ветсанітарія» за темою: «Санітарно-гігієнічна оцінка кормів».
Провідний інженер-хімік сектора газової хроматографії Нікітішена Л.А. ознайомила здобувачів вищої освіти із методикою визначення залишкової кількістю пестицидів в кормах приладом (газовим хроматографом) та тонкошарової хроматографії.
Провідний інженер-хімік сектора рідинної хроматографії Грицина В.М. представила методики визначення мікотоксинів та афлатоксину В1, вомитоксину, Т2 токсину в зерні різних культур приладом хроматографом.


Здобувачі вищої освіти в секторі атомної адсорбції мали можливість вивчити принцип роботи атомно-аспекторного фотометра та режим роботи термопечі VARIAN для визначення солей важких металів в комбікормах, в зернових кормах.
Завідувач хіміко-токсилогічного відділу Житкова В.К. представила методику визначення жиру в кормах методом Сокслета приладом, який придбано з фірми Німеччини.



Мета заняття за темою: «Санітарно-гігієнічна оцінка кормів» розкрита в повному обсязі.

Доцент кафедри зоогігієни та ветеринарії А.О. Бондар

кафедра зоогігієни та ветеринарії, факультет ТВППТСБ, виїзне заняття,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget