Урочиста посвята у першокурсники на обліково-фінансовому факультеті

1 вересня 2017 року на обліково-фінансовому факультеті Миколаївського національного аграрного університету відбулася урочиста подія – посвята у першокурсники здобувачів вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».
Усі першокурсники урочисто прийняли Присягу здобувача вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету, усвідомлюючи свою приналежність до великого колективу славетного університету та свою роль у продовженні багатовікових традицій аграрної освіти!
Кожний здобувач вищої освіти зобов’язався активно працювати над створенням позитивного іміджу Миколаївського національного аграрного університету, прославляти його як в Україні, так і за кордоном, й пам’ятати, що статус здобувача вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету – на все життя!
До здобувачів вищої освіти було доведено інформацію про організацію освітнього процесу в університеті, Правила внутрішнього розпорядку в університеті і його гуртожитках.
Кожен здобувач вищої освіти отримав головний документ – залікову книжку.






обліково-фінансовий факультет, посвята у студенти, День знань

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget