Спортивні змагання ІІ Кубка ректора з футболу

27 вересня в Миколаївському національному аграрному університеті традиційно відбулися спортивні змагання ІІ Кубка ректора з футболу. Участь у змаганні взяли команди кожного факультету МНАУ, команди Технолого-економічного коледжу та Новобузького коледжу Миколаївського НАУ.




Відкрила захід проректор з виховної роботи Наталія Шарата, подякувавши науково-педагогічним працівникам кафедри фізичного виховання та студентській колегії університету за ініціативу проведення цього заходу та пропаганду здорового способу життя, та побажавши всім вболівальникам яскравих емоцій, а учасникам турніру – нестримної жаги до перемоги.


На футбольному полі дійсно розгорілася боротьба, підігріта впевненою підтримкою вболівальників. Кожна команда продемонструвала високий рівень підготовки та неймовірне прагнення перемогти. 






За підсумками, почесні призові місця розподілилися таким чином:
І місце – команда факультету агротехнологій;
ІІ місце – команда обліково-фінансового факультету;
ІІІ місце – команда факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва,стандартизації та біотехнологій.
Учасників змагань привітав ректор університету В’ячеслав Сергійович Шебанін, подякувавши за захоплюючу гру, та нагородив кожну команду заохочувальним призом. Команді-переможниці ректор вручив довгоочікуваний і такий бажаний Кубок.







Вітаємо переможців та володарів Кубка ректора 2017 року! 

спортивні змагання, кубок ректора, футбол, кафедра фізичного виховання

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget