ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ВЕДЕННЯ ЕФЕКТИВНОГО ВІВЧАРСТВА В РІЗНИХ РЕГІОНАХ УКРАЇНИ


Під такою назвою 20 листопада 2015 року відбулося засідання координаційно-методичної ради на базі  Інституту тваринництва степових районів імені М.Ф.Іванова «Асканія-Нова», який є Національним науковим селекційно-генетичним центром з вівчарства України. В засіданні прийняли участь провідні науковці факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології, а саме – декан факультету, доктор с.-г. наук, професор Гиль М.І., кандидат с.-г. наук, доцент кафедри технології виробництва продукції тваринництва Калиниченко Г.І., кандидати с.-г. наук, доценти кафедри зоогігієни і ветеринарії Бондар А.О. та Кириченко В.А.
     О 10 годині проведено знайомство з інститутом, його керівництвом та співробітниками. Директор Інституту тваринництва степових районів імені М.Ф.Іванова «Асканія-Нова» доктор с.-г. наук  Юрій Васильович Вдовиченко привітав учасників координаційно-методичної ради та запросив відвідати музей-кімнату М.Ф. Іванова.
       Екскурсія до музею історії Інституту тваринництва степових районів імені М.Ф.Іванова призвела на учасників події позитивні враження.  
       Співробітниками університету проведена цікава екскурсія до дендропарку біосферно-ландшафтного заповідника «Асканія-Нова», в якому ще за часи  його засновника — Ф.Е.Фальц-Фейна було насаджено 1114 видів та садових форм рослин з усіх кутів земної кулі.
 Викладачі Миколаївського національного аграрного  університету відвідали маєток засновника «Асканія-Нова» Ф.Е.Фальц-Фейна, який нині знаходиться на території зоопарку.
 О 12 годині розпочалося засідання координаційно-методичної ради Інституту тваринництва степових районів імені М.Ф.Іванова «Асканія-Нова» за порядком денним:


1. Розгляд і затвердження звітів НДР за 2015 р. та 2011-2015 р.р.
2. Розгляд проектів тематичних планів наукових досліджень за 2016 р.
3.Уточнення плану роботи КМР на І півріччя 2016 року.
Участь в роботі координаційно-методичної ради прийняли фахівці з усіх регіонів України і на  кінець роботи зробили фото на пам’ять.
 Спецкор ф-ту ТВППТСБ 
 

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget