З 1 по 11 листопада 2015 року науково-педагогічні працівники кафедри фінансів і кредиту та обліку і аудиту пройшли стажування та прийняли участь у ІІ Міжнародному науковому форумі «New economics» (м. Краків, Польща)

З 1 по 11 листопада 2015 року науково-педагогічні працівники кафедри фінансів і кредиту та обліку і аудиту пройшли стажування та прийняли участь у ІІ Міжнародному науковому форумі «New economics» (м. Краків, Польща). Організаторами заходів виступили Всеукраїнська спілка вчених-економістів, Краківський економічний університет та Академічне співробітництво Михайла Балудянського, які об’єдналися для міжнародної наукової та ділової співпраці,  обміну ідеями, науковим і практичним досвідом, створення спільних проектів. На пленарному засіданні у Краківському економічному університеті з доповідями виступили доктор економічних наук,  професор Сіренко Наталя Миколаївна, доктор економічних наук, професор Дубініна Марина Вікторівна.

За період стажування науково-педагогічні працівники університету прийняли участь у низці заходів: конференції, присвяченій 400-річчю політичної економії та питанням теорії і практики реформування економічних систем; семінарі-дискурсі з обговорення ролі меркантилізму та економічних розробок видатного французького економіста Антуана де Монкретьєна в контексті реформування сучасних національних і міжнаціональних економічних систем; семінарі-дискурсі «Науковий доробок австрійської економічної  школи з реформування економічних систем»; круглому столі по обговоренню результатів наукових досліджень Йозефа Шумпетера щодо ролі інновацій в економічному розвитку.
Протягом стажування науковці познайомилися з умовами навчання та організацією науково-дослідної роботи в провідних європейських університетах, а також взяли участь у наукових дискусіях щодо науково-практичного досвіду реформування економічних систем Польщі, Чехії, Франції, Австрії, Угорщини.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget