В цьому номері:
- Виявлення та запобігання шкідливих домішок в продуктах харчування, зокрема в спеціях;
- Розробка нових способів пакування з метою забезпечення якості харчових продуктів;
- Використання методів рентген-сканування продуктів харчування для виявлення забруднень і сторонніх предметів;
- Швидкий кількісний метод виявлення сальмонели в м’ясі птиці;
- Новини та аналіз матеріалів найбільших міжнародних наукових заходів, присвячених гігієні продуктів харчування;
- Інші тематичні новини, а також огляд новітніх методик і обладнання для визначення рівня забруднення, температурного режиму, гігієнічного моніторингу, обробки та упаковки продуктів харчування.
Журнал видається англійською мовою. Ознайомитись з матеріалами можна в читальному залі бібліотеки.
Дописати коментар