Концерт у військовому шпиталі з нагоди святкування Дня захисника України

Відповідно до указу Президента України, з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості України 14 жовтня встановлено Днем захисника України. 
7 жовтня студенти університету виступили зі святковою концертною програмою на сцені військового шпиталю для військовослужбовців та працівників шпиталю.





Зі словами вдячності та поваги до захисників звернулися проректор з науково-педагогічної  і виховної роботи та підвищення кваліфікації Наталія Шарата і представники студентської колегії університету.




Талановиті студенти Ольга Корзун, Надія Шведова, Ілля Шишлов, Олексій Бровченко, Вікторія Зубань й ансамбль народного танцю «Золотий колос» порадували своїми виступами військових.









Для історії університету та на згадку про зустріч, за ініціативи студентів, військові залишили автографи на державному прапорі України, який віднині зберігатиметься в музеї Миколаївського національного аграрного університету.




Зустріч із захисниками дала можливість студентській молоді щиро подякувати українським героями за мужність, патріотизм та захист нашого майбутнього, побажати міцного здоров’я, мирного неба над головою, благополуччя та злагоди. Нехай янгол-охоронець оберігає наших Захисників та рідну землю!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget