Свято Дня знань та посвяти у першокурсники студентів МНАУ

1 вересня у Миколаївському національному аграрному університеті відбувся святковий концерт з нагоди Дня знань та посвяти у першокурсники.
На початку урочистетей найкращі студенти МНАУ поклали квіти до пам’ятників Т.Г. Шевченка, героїв-ольшанців і героїв Небесної Сотні.















Урочистості розпочалися з привітання ректора МНАУ, професора Шебаніна В’ячеслава Сергійовича, який звернувся до першокурсників: «Сьогодні Ви отримали змогу навчатися в одному з найкращих і найпрестижніших університетів Півдня України. Пишайтеся тим, що Ви увійшли у дружну й згуртовану нашу родину, бережіть і примножуйте її традиції й надбання, досягайте своєї мети у житті, знаходьте взаєморозуміння з викладачами, зустрічайте добрих і надійних друзів.
Бажаю всім студентам МНАУ великого натхнення на шляху підкорення нових вершин знань, мудрості й розважливості! Переконаний, Ваші здібності, працьовитість, високі патріотичні почуття стануть запорукою нових успіхів, якими пишатиметься Батьківщина. Щиро вітаю всіх з Днем знань»!




Зі зверненням до першокурсників також виступили:  перший заступник міського голови міста Миколаєва Андрієнко Юрій Георгійович, заступник голови обласної ради Смирнов Олександр Миколайович, начальник управління культури, національностей та релігій Миколаївської облдержадміністрації Димитров Михайло Федорович, заступник директора державної установи „Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів „Агроосвіта” Міністерства освіти і науки України Шевченко Володимир Іванович, голова Миколаївської обласної організації профспілки працівників АПК Яковлєв Антон Іванович.





Першокурсникам університету та Технолого-економічного коледжу МНАУ було вручено символічний «ключ знань» та студентський квиток, який буде супроводжувати їх протягом освітнього процесу у стінах альма-матер. 
Шановні першокурсники, від усієї душі вітаємо Вас з Днем знань та посвятою у студенти. Бажаємо успіхів у навчанні, щасливої дороги до „Аграрного Олімпу знань”!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget