24 вересня 2015 року виповнилося 85 років з дня заснування Інституту свинарства та агропромислового виробництва НААН

24 вересня 2015 року виповнилося 85 років з дня заснування Інституту свинарства та агропромислового виробництва НААН. До цієї ювілейної дати було приурочене проведення на базі даного закладу Міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми та перспективи розвитку галузі свинарства України», яку відвідала й делегація Миколаївського національного аграрного університету, у складі співробітників факультету ТВППТСБ: доцентів Лугового С.І., Лихача В.Я., Мельника В.О. та аспірантів Шебаніна П.О. і Рукавиці А.А.


Колектив Інституту свинарства с ювілеєм привітали представники управлінських та наукових організацій, а саме Міністерства аграрної політики та продовольства України, Полтавської обласної державної адміністрації, Національної академії аграрних наук України, корпорації «Тваринпром», делегації аграрних вищих навчальних закладів, таких як Полтавська ДАА, Харківська ДЗВА, Дніпропетровський ДАЕУ. 
На урочистому зібранні в адресу колективу лунало багато добрих слів та побажань від гостей та учасників конференції. Працівникам Інституту за плідну працю та вагомий внесок в розвиток аграрної науки уповноваженими представниками Полтавської ОДА, Національної академії аграрних наук України були вручені похвальні листи, Подяки та Почесні грамоти. 
На території інституту працювали виставки  виробничого обладнання та продуктів переробної промисловості галузі.



Після урочистостей відбулося пленарне засідання Міжнародної науково-практичної конференції, до якої були залучені як делегати, так і «корифеї» Інституту свинарства. Учасники обговорювали сучасний стан та перспективи розвитку свинарства, шляхи покращення стану галузі, розробки та новітні технології в галузі свинарства та ін. Зі змістовними доповідями виступили відомі вчені –Березовський М.Д., Рибалко В.П., Іванов В.О., Ксьонз І.М., Гнатюк С.А. та Волощук В.М. та ін.



Після пленарного засідання усіх гостей було запрошено на святковий концерт на честь ювілею.
25 вересня конференція продовжила свою роботу, а саме, почали роботу секційні засідання, де вчені та виробничники могли більш детально обговорити важливі питання, наукові розробки та надбання та обмінятися досвідом.
Миколаївський НАУ зі свого боку ще раз вітає колектив інституту з Ювілеєм та зичить йому плідної праці, збагачення наукових надбань, найшвидшої реалізації власних ідей та розробок, впровадження їх у виробництво, творчої наснаги та довгих років існування, та в свою чергу сподівається та плідну наукову співпрацю з Інститутом.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget