На Миколаївщині проведено інтерактивний семінар для голів органів учнівського та студентського самоврядування професійно-технічних та вищих навчальних закладах

З метою сприяння ефективній діяльності учнівському та студентському самоврядуванню 24 жовтня 2013 року департаментом освіти, науки та молоді облдержадміністрації спільно з студентським активом Миколаївського національного аграрного університету проведено навчання голів органів учнівського та студентського самоврядування професійно – технічних та вищих навчальних закладів Миколаївської області в інтерактивній формі з теми «Імідж лідера». Модераторами семінару виступили заступник директора департаменту освіти, науки та молоді облдержадміністрації; голова студентського самоврядування університету та студентські декани факультетів закладу.
Учасники семінару аналізували фрагменти відеоінтерв'ю казусних ситуацій, в яких опинилися відомі діячі, розповідали про свої промахи та помилки із власного життя. На прикладах відомих людей і своїх вчинків учасники намагалися знайти гідний вихід із складних і кумедних ситуацій. Вони обговорювали позитивні риси та типові недоліки, які характерні державним, політичним, неформальним та молодіжним лідерам. Учням та студентам було запропоновано рольові ситуації з ділового спілкування та вправи для формування навичок публічного виступу. 





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget