МНАУ зустрічає гостей з Очаківських ЗОШ


11 жовтня 2013 року Миколаївський національний аграрний університет широко відкрив двері і вітав майбутніх абітурієнтів, учнів одинадцятих класів загальноосвітніх шкіл міста Очакова.

Так, кафедрою загальнотехнічних дисциплін МНАУ та Центром зайнятості міста Очакова було організовано профорієнтаційну екскурсію для випускників очаківських ЗОШ №1, 2, 3 та 4.

40 школярів, їх вчителі та представники Центру зайнятості протягом дня знайомились з матеріально-технічною базою факультетів та структурних підрозділів МНАУ, відвідали музей творення аграрної освіти на Миколаївщині, показовий виступ факультету культури та виховання, торкнулися студентського життя і побуту споглядаючи на гуртожитки, спортзали та їдальні аграрного університету.




З гостями в стилі «вільного діалогу» спілкувалися ректор Миколаївського НАУ В.С. Шебанін, директор Технолого-економічного коледжу МНАУ В.П. Рибачук, відповідальний секретар приймальної комісії О.О. Стародубець. На всі запитання школярів, що стосується зовнішнього незалежного оцінювання, підготовчих курсів та безпосередньо вступу в ряди студентів МНАУ, із задоволенням відповідав декан факультету довузівської підготовки І.М. Марценюк.

Сонячна погода, гарний настрій та усмішки екскурсантів протягом цілого дня не покидали стіни Миколаївського національного аграрного університету. Стомлені але повні ентузіазму та гарних вражень школярі скуштували запропонований обідній комплекс страв, приготованих їдальнею факультету механізації сільського господарства з екологічно чистих продуктів, зібраних на полях господарчого комплексу МНАУ.



День закінчився, настав час прощатися. Очаківські школярі, залишаючи стіни МНАУ, висловили слова вдячності і захоплення. В свою чергу, аграрний університет чекає на Вас рівно через рік, але вже в якості студентів МНАУ!

Перший проректор МНАУ – Д.В. Бабенко;
Заступник завідувача кафедри ЗТД – П.М. Полянський;
Заступник декана з виховної роботи факультету МСГ – І.С. Павлюченко.

11 жовтня 2013 року МНАУ широко відкрив двері і вітав майбутніх абітурієнтів, учнів одинадцятих класів ЗОШ м. Очаків.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget