Реалізація грантового проекту «Поєднання інтересів молоді та людей похилого віку»

Студенти університету, волонтери Миколаївської обласної громадської організації «Творити добро» продовжують успішно реалізовувати проект «Поєднання інтересів молоді та людей похилого віку» згідно з програмою «Місце зустрічі: діалог», фонду «Пам'ять. Відповідальність. Майбутнє».

У відділенні соціально-побутової адаптації Заводського району відбулися «Дні спілкування» та зустрічі з людьми похилого віку, в’язнями концтаборів, на яких молодь, слухаючи спогади ветеранів, відчула на собі біль тих часів і намагалася згладити ті важкі спогади, допомагаючи їм, проводячи різноманітні заходи.

 Відбулася  зустріч  студентської молоді «Пишаюсь високим званням-робочий» і з Героєм Соціалістичної Праці, Почесним громадянином міста Миколаєва,  Малим Михайлом Олександровичем, на якій він розповів про свій трудовий та життєвий шлях.

Вже доброю традицією стало відвідування людей похилого віку, як у будні дні, так і у свята. Тому із великою радістю волонтери МОГО «Творити добро» подарували теплі слова вітань іменинникам!

А 22 червня у День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни студентська молодь покладала квіти до меморіального комплексу на честь героїв-десантників загону К.Я. Ольшанського та надала конкретну адресну допомогу людям похилого віку Заводського району.

Студенти університету, волонтери Миколаївської обласної громадської організації «Творити добро» продовжують успішно реалізовувати проект «Поєднання інтересів молоді та людей похилого віку».

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget