Вручення дипломів на обліково-фінансовому факультеті

27 червня 2013 року на обліково-фінансовому факультеті відбулася урочиста подія – вручення дипломів студентам денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст». Під час навчання і захисту дипломних робіт студенти показали високі результати у навчанні, 9 студентів отримали дипломи з відзнакою:
Ванат Дар’я Борисівна
Воробйова Тетяна Сергіївна
Дуда Наталя Олександрівна
Крячкова Тетяна Сергіївна
Миколовська Ольга Володимирівна
Наконечна Галина Андріївна
Томіленко Олена Сергіївна
Чебан Анна Олександрівна
Юрченко Юлія Олександрівна

Захист дипломних робіт проходив під час роботи Державної екзаменаційної комісії, студентка Крячкова Тетяна представила матеріали до захисту на іноземній мові. Під час навчання студенти мали можливість підвищувати рівень знань і якість підготовки не тільки під час аудиторних занять, а і під час практичної підготовки на базі філій кафедр на виробництві, а також у Навчальній бухгалтерії і Навчальному банку, які створено на випускових кафедрах обліково-фінансового факультету. Під час навчання студенти активно займалися науковою роботою, що надає можливість розвивати креативне мислення. В університету 2 рази на рік формується збірник наукових праць студентів – Студентський науковий Вісник. Результати наукової роботи використовуються під час написання дипломних робіт.

На офіційному заході були присутні почесні гості: Директор департаменту науково-освітнього забезпечення АПВ та розвитку сільських територій Кадигроб Сергій Володимирович і заступник директора департаменту освіти, науки та молоді Миколаївської обласної державної адміністрації Каськова Ганна Леонідівна.

З офіційним привітанням до випускників звернулися:
- ректор Миколаївського національного аграрного університету, професор Шебанін В’ячеслав Сергійович і почесні гості офіційного заходу
- директор ННІ економіки та управління, доцент Клочан Віра Павлівна
- декан обліково-фінансового факультету, професор Вишневська Ольга Миколаївна
- студентський Президент Хабіров Вадим
- від випускників виступив Дудник Микола
Питання працевлаштування випускників ВНЗ є сьогодні першочерговим для нашої держави, на чому наголошує Президент України. З цією метою у Миколаївському національному аграрному університеті створено «Центр працевлаштування студентів і випускників МНАУ», що 100 % забезпечує молодь першим робочим місцем.

Від компанії «БалансКлуб» усі випускники отримали привітання і подарунки за фахом.

Від студентства випускників привітали творчими номерами Колодій Інна і Корзун Ольга.

Дякуємо ректорату, професорсько-викладацькому складу університету, батькам, компанії «БалансКлуб» за співпрацю!

Вітаємо випускників з успішним завершенням навчання в університеті та отриманням кваліфікації спеціаліста з обліку і аудиту, бажаємо Всім щасливої долі!

Деканат обліково-фінансового факультету

Фотозвіт


















27 червня 2013 року на обліково-фінансовому факультеті відбулася урочиста подія – вручення дипломів студентам денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст».

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget