Екскурсія Вознесенського коледжу до МНАУ

6 листопада 2012 року колектив кафедри економічного аналізу і аудиту Миколаївського НАУ приймав гостей, студентів Вознесенського коледжу Миколаївського НАУ.


Студенти коледжу ознайомилися з матеріально-технічною базою університету: ними було відвідано два навчальних корпуси Миколаївського НАУ, студентський гуртожиток, бібліотеку, актову залу, спортивний зал, їдальню та музей «Становлення аграрної освіти на Миколаївщині».


Гості спілкувались з директором ННІ економіки та управління, завідувачем кафедри економічного аналізу і аудиту Клочан В.П., деканом обліково-фінансового факультету Вишневською О.М., викладачами факультету і студентським самоврядуванням.

Студенти коледжу одержали корисну інформацію щодо умов прийому на навчання до університету, можливостей проходження закордонної практики, реалізації творчого потенціалу молоді. Також ознайомилися з навчальним процесом і побутовими умовами в універсиететі.

Кафедра економічного
аналізу і аудиту.

6 листопада 2012 року колектив кафедри економічного аналізу і аудиту Миколаївського національного аграрного університету приймав гостей, студентів Вознесенського коледжу МНАУ.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget