Студентка МНАУ взяла участь у навчальному модулі Молодіжного дипломатичного корпусу

Віта Твардовська, студентка факультету ТВППТСБ Миколаївського НАУ стала однією з восьми учасників з усієї України, яких було відібрано для продовження навчання у Молодіжному дипломатичному корпусі.

Навчальний модуль проводився у місті Києві з 22 по 24 листопада. Молоді активісти відвідали Кабінет Міністрів України, взяли участь у засіданні «круглого столу». На останньому всі охочі могли поставити запитання першому заступнику голови Державної служби молоді та спорту України Сергію Глущенку та директору департаменту з питань молоді та комунікацій Ігореві Хохичу.

Нагадаємо, що у вересні у МНАУ відбувся тренінг у рамках програми Молодіжної міжпарламентської асамблеї, де студенти з різних вишів нашого міста показали свої вміння у соціальному проектуванні (програму реалізовує Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Спілка робітничої молоді України» за підтримки Державної служби молоді та спорту. Її мета – підвищення рівня залучення соціально-орієнтованих українських неурядових громадських організацій у міжнародну діяльність шляхом створення команди представників НГО, які професійно беруть участь у програмах української громадської дипломатії). За результатами тренінгу учасників було нагороджено сертифікатами. І нарешті у листопаді стали відомі результати відбору активістів для продовження навчання у Міжнародному дипломатичному корпусі. Віта Твардовська представила не тільки МНАУ, а і всю Миколаївську область.





Віта Твардовська, студентка факультету ТВППТСБ МНАУ стала однією з 8 учасників з усієї України, яких було відібрано для продовження навчання у Молодіжному дипломатичному корпусі.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget