Екскурсія учнів Троїцької загальноосвітньої школи до МНАУ

9 листопада 2012 року викладачами кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології факультету ТВППТСБ за підтримки Новоодеського районного відділу освіти, директора Троїцької загальноосвітньої школи Коваль Алли Анатоліївни та священнослужителя Олександра було проведено екскурсію випускників та учнів Троїцької загальноосвітньої школи до Миколаївського національного аграрного університету.

Екскурсія учнів Троїцької ЗОШ до МНАУ. Фото 1.

Учні школи ознайомилися з матеріально-технічною базою університету: відвідали аудиторії та лабораторії трьох навчальних корпусів Миколаївського НАУ, студентський гуртожиток, бібліотеку, електрону читальну залу, спортивну залу, їдальню та музей «Становлення аграрної освіти на Миколаївщині».

Екскурсія учнів Троїцької ЗОШ до МНАУ. Фото 2.

Гості поспілкувалися з ректором університету В’ячеславом Шебаніним заступником декана факультету ТВППТСБ з навчальної роботи Трибратом Р.О., деканом факультету довузівської підготовки Марценюком І.М.., викладачами факультету ТВППТСБ і студентським самоврядуванням.

Екскурсія учнів Троїцької ЗОШ до МНАУ. Фото 3.

Учні та випускники школи одержали профорієнтаційні матеріали, в яких є корисна інформація щодо умов прийому на навчання до університету, можливостей проходження закордонної та виробничої практик, реалізації творчого потенціалу молоді.

Доцент кафедри генетики,
годівлі тварин та біотехнології
Лихач А.В.

Екскурсія учнів Троїцької ЗОШ до МНАУ. Фото 4. Екскурсія учнів Троїцької ЗОШ до МНАУ. Фото 5. Екскурсія учнів Троїцької ЗОШ до МНАУ. Фото 6.

Учні Троїцької загальноосвітньої школи ознайомилися з матеріально-технічною базою університету: відвідали аудиторії та лабораторії трьох навчальних корпусів Миколаївського НАУ, студентський гуртожиток, бібліотеку, електрону читальну залу, спортивну залу, їдальню та музей «Становлення аграрної освіти на Миколаївщині».

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget