Активісти МНАУ провели день спілкування з людьми похилого віку

Продовжується реалізація проекту «Поєднання інтересів молоді та людей похилого віку» за програмою «Місце зустрічі – Діалог» фонду «Пам’ять. Відповідальність. Майбутнє» та за підтримки ВБО «Турбота про літніх в Україні».

Нам, молодому поколінню, завжди потрібно пам'ятати як ми сьогодні опікуємося – нашими бабусями і дідусями, нашими батьками і матерями, так як завтра наші діти й онуки, опікуватимуться нами. 

Рівень уваги до людей похилого віку – важливий індикатор добра, любові, жалю, співчуття.

24 жовтня активісти нашого університету провели день спілкування разом із людьми похилого віку у Відділені центру соціальної допомоги вдома Заводського району. У неформальній обстановці молодь та старенькі співали пісні, розповідали історії з життя. Всі настільки захопилися заходом, що навіть не помітили, що вже настав вечір.

Волонтери МОГО «Творити добро» не тільки подарували хвилини приємного спілкування, а і підготували спільно із Міським територіальним центром соціального обслуговування корисні речі: книги на різноманітну тематику, календарі та річну підписку на періодичні видання.

Після приємних подарунків всі охочі розповіли свої новини, згадали веселі історії свого життя та заспівали народні пісні за чашкою чаю з самовару, як в давні добрі часи!

За допомогою таких заходів ми відродимо національні традиції, опрацюємо історичні матеріали із залученням свідків історичних подій та розміщенням інформації в музеї університету.

Віта Твардовська,
заступник голови МОГО "Творити добро", студентка факультету ТВППТСБ

«Поєднання інтересів молоді та людей похилого віку» за програмою «Місце зустрічі – Діалог» фонду «Пам’ять. Відповідальність. Майбутнє» та за підтримки ВБО «Турбота про літніх в Україні».

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget