Практичні заняття студентів-технологів в умовах виробництва


Основою навчального процесу є поєднання теорії і практики. На факультеті ТВППТСБ для студентів 4-го курсу доцентом Назаренко І.В. систематично проводяться практичні заняття в умовах виробництва. Нещодавно на виїзному занятті в умовах філії молокопереробного підприємства ЗАТ "Молочна компанія "Дружба", що знаходиться в смт Нова Одеса студенти закріпили теоретичні знання на практиці.


Підприємство спеціалізується на виробництві сирів, сирних продуктів, вершкового масла і спредів. Студенти-технологи ознайомилися з процесом виготовлення продукції від самого початку, тобто починаючи з відбору проб молока, до закінчення маркування сиру та масла. Найбільше студентам сподобалося в цеху дозрівання сиру. Приємним завершенням заняття для технологів стала дегустація продукції, яка виробляється на підприємстві.

Молодь МДАУ залишилися дуже задоволеною, сповненою вражень і висловила побажання, щоб практичні заняття в умовах виробництва проводилося частіше.

Виїзне заняття в умовах філії молокопереробного підприємства ЗАТ "Молочна компанія "Дружба", що знаходиться в смт Нова Одеса.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget