Участь наших студентів у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни "Інформатика"

27-29 березня 2012 р. відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни "Інформатика", який проходив у Дніпропетровському національному університеті імені Олеся Гончара. В олімпіаді взяли участь 46 студентів - переможців  І етапу олімпіади з інформатики - з 19 міст і 29 ВНЗ країни. А саме студенти-економісти з Вінниці, Дніпропетровська, Донецька, Житомира, Києва, Кіровограда, Львова, Севастополя, Сум, Харкова, Черкас, Ялти та інших міст.

Представниками від м. Миколаєва були студенти нашого ВНЗ – студентка групи E 3/4 факультету менеджменту Юлія Мількат і студент групи 41 К Новобузького коледжу МДАУ Антон Трухов.

Слід відмітити, що аграрні ВНЗ були представлені тільки нашим університетом!

До складу журі олімпіади увійшли провідні науковці ДНУ в галузі інформатики, інформаційних систем і технологій, а також їх колеги зі споріднених кафедр та факультетів інших вищих навчальних закладів. Активну участь взяла Лопушанська Валентина Володимирівна – старший викладач кафедри інформаційних систем і технологій МДАУ.

Змагання проходили в два тури – теоретичний (тестування) і практичний (розв’язання задач з використанням офісних технологій).

Наші студенти успішно справилися із завданнями. Антон Трухов посів 3 місце і отримав диплом ІІІ ступеню. Юлія Мількат посіла 29 місце. Студенти отримали грамоти учасників олімпіади. Вітаємо переможця!



Докладніше про олімпіаду читайте на сайті ДНУ http://www.dnu.dp.ua/news/921

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget