Cьомий чемпіонат та розіграш кубка КВН 2011-12 н.р.

Команда КВН "Агранавти" стала переможцем ІІ туру ліги КВН ВНЗ Мінагрополітики та продовольства України.14 лютого 2012 року за ініціативи Міністерства аграрної політики та продовольства України, науково-методичного центру аграрної освіти, об’єднаної Ради студентського самоврядування ВНЗ ІІІ-ІV рівня акредитації Мінагрополітики України на базі Білоцерківського національного аграрного університету було проведено сьомий чемпіонат та розіграш кубка КВН 2011-12 н.р. Команда КВН "Агранавти" Миколаївського державного аграрного університету, володар кубка КВН Міністерства аграрної політики та продовольства України (2010 рік), володар Кубка КВН Міністра аграрної політики та продовольства України (2011 рік), вкотре гідно представила свій університет і стала переможцем ІІ туру ліги КВН ВНЗ Мінагрополітики та продовольства України.

Веселі та кмітливі "Агранавти" вибороли право брати участь у фінальних іграх ліги КВН, які відбудуться у травні 2012 року.

Команда КВН "Агранавти" висловлює щиру подяку за всебічну підтримку та розвиток КВНівського руху в університеті ректору Миколаївського державного аграрного університету професору В.С. Шебаніну.

Театр-студія КВН "Агранавти"

Веселі та кмітливі "Агранавти" вибороли право брати участь у фінальних іграх ліги КВН.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget